Gå til indhold

Dyr som hjælpere

Mange mennesker, der har det psykisk svært, oplever at hunde og andre dyr kan gøre en positiv forskel for dem. Men hvordan og hvorfor?

DATO
tirsdag den 9. april 2024
TID
Kl. 19:00 - 20:00
STED
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside: www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris: Gratis

Mange mennesker, der har det psykisk svært, oplever at hunde og andre dyr kan gøre en positiv forskel for dem. TrygFondens besøgshunde er et frivilligt korps af hunde og deres ejere, der ved deres besøg på plejehjem for ældre og mennesker med demens bidrager med gode stunder og oplevelser til mennesker, der savner kontakten til hunde. Mennesker med for eksempel invaliderende angst eller PTSD kan opleve, at en trænet servicehund støtter med sin opmærksomhed. Vi har også set eksempler på, at mennesker i sorg oplever at en kat kommer, når den hører gråd. Hvad er det mon dyrene kan, som mange tydeligt mærker?

I denne livetalk får vi besøg af Galina Plesner fra TrygFondens besøgshundeordning, der sammen med Kenneth, som er EN AF OS ambassadør og hundeejer, vil sætte ord på, hvordan dyr kan være med til at hjælpe mennesker til at få det bedre.

Livetalken er et online arrangementet, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

MEDVIRKENDE:
• Galina Plesner, Projektchef, TrygFonden
• Kenneth, EN AF OS ambassadør

ARRANGØR:
PsykInfo Region Sjælland

TILMELDING:
Ingen

Facebook - PsykInfo

Kontakt

Adresse

Psykiatrien Region Sjælland

PsykInfo

Farimagsvej 40

4700 Næstved

Ring til os

Mandag - Onsdag kl. 9:00 - 15:00
Torsdag kl. 14:00 - 18:00
Fredag kl. 9:00 - 15:00

Tlf. 70 25 02 60

Tlf. 70 25 02 60