Gå til indhold

Hvis mit barn har selvmordstanker

Se med, når PsykInfo sender live om, hvordan man som forælder kan genopbygge tiltroen til sig selv og være i hverdagen med sit barn, når det har selvmordstanker eller handler på selvmordstanker.

DATO
torsdag den 11. januar 2024
TID
Kl. 19:00 - 20:00
STED
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside: www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris: Gratis

For mange forældre kan det give stor forvirring omkring deres egen identitet, hvis deres barn får selvmordstanker eller handler på selvmordstanker. Dette gælder også, når barnet er voksent. Forældre beskriver oplevelsen af at miste troen på at kunne hjælpe sit barn og hvordan de har følt sig værdiløse og magtesløse.

I denne livetalk kan du høre en far, der deler sine erfaringer med at finde fodfæste igen efter sit barns selvmordsforsøg.
Ph.D.-studerende Anette Juel Kynde forsker i emnet og bidrager med sin faglige viden i livetalken. Hun har fundet flere faktorer, der synes afgørende for at man som forælder kan genopbygge tiltroen til sig selv og være i hverdagen med sit barn. Det ser bl.a. ud til, at forældrenes sociale netværk kan spille en særlig rolle i den proces.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Medvirkende:

  • Anette Juel Kynde, Ph.D. studerende, Psykiatrisk Forskningsenhed, Region Sjælland
  • Kasper Nielsen, EN AF OS ambassadør

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland

Tilmelding: Ingen

Facebook - PsykInfo

Kontakt

Adresse

Psykiatrien Region Sjælland

PsykInfo

Farimagsvej 40

4700 Næstved

Ring til os

Mandag - Onsdag kl. 9:00 - 15:00
Torsdag kl. 14:00 - 18:00
Fredag kl. 9:00 - 15:00

Tlf. 70 25 02 60

Tlf. 70 25 02 60