Gå til indhold

Når psykisk lidelse udfordrer relationen

Hvordan er det at gå fra at have en nær relation til at miste den, når den ene part pludselig rammes af en psykisk lidelse? En far og søn fortæller om, hvordan deres relation udviklede sig, da sønnen blev ramt af en psykisk lidelse.

DATO
tirsdag den 19. marts 2024
TID
Kl. 19:00 - 20:00
STED
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
Pris: Gratis

Hvordan er det at gå fra at have en nær relation til at miste den, når den ene part pludselig rammes af en psykisk lidelse? Hvordan kan man genfinde en meningsfuld fælles referenceramme og et nyt fundament til at tackle de mange udfordringer?
En far og søn fortæller om, hvordan deres relation udviklede sig, da sønnen blev ramt af en psykisk lidelse. I dag kan de med både lune, varme og kærlig humor se tilbage på en svær tid, og de vil fortælle om, hvad det har krævet undervejs.

Se med i livetalken og hør om Flemming og Filips erfaringer med tålmodighed og opmærksomhed på små positive forandringer, men også deres velvillighed til at forandre for at genskabe sammenholdet på en ny måde.

Livetalken er et online arrangementet, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

MEDVIRKENDE:
• Filip Plougstrup, EN AF OS ambassadør
• Flemming Plougstrup Nielsen, EN AF OS ambassadør

ARRANGØR:
PsykInfo Region Sjælland

TILMELDING:
Ingen

Facebook - PsykInfo

Kontakt

Adresse

Psykiatrien Region Sjælland

PsykInfo

Farimagsvej 40

4700 Næstved

Ring til os

Mandag - Onsdag kl. 9:00 - 15:00
Torsdag kl. 14:00 - 18:00
Fredag kl. 9:00 - 15:00

Tlf. 70 25 02 60

Tlf. 70 25 02 60