Gå til indhold

Skriftlige medier og kanaler - en hjælp i hverdagen

Vi forsøger gennem kommunikation og information at komme myter, fordomme og tabuer omkring Psykiatrien til livs.

Se kontaktoplysninger

For mange udenforstående er Psykiatrien en mystisk størrelse. Fordomme trives og næres af både film og TV. Som ansat i Psykiatrien Region Sjælland vil du dog hurtigt opdage, at film og TV’s billeder af Psykiatrien er langt fra virkeligheden – heldigvis.

Derfor involverer vi også pressen i begivenheder og tiltag i Psykiatrien, der kan være interessante for andre, enten ved at lave pressemeddelelser eller ved at invitere pressen med indenfor.

I løbet af de seneste år er der sket en rivende udvikling inden for psykiatrien, og Region Sjælland går på mange områder forrest både med forskning, TOP og mange andre projekter.

Vi har fokus på kommunikationen med vores brugere og lægger stor vægt på at inddrage dem i deres behandling. Rundt omkring i Psykiatrien bliver brugerinddragelse, forskellige nye aktivitets- og terapiformer og andre tiltag tænkt ind i behandlingen.

Vi forsøger hele tiden at komme myter, fordomme og tabuer omkring Psykiatrien til livs i befolkningen.

Et af de bedste værktøjer til dette er kommunikation og information. Vi sørger derfor for, at vores hjemmeside altid er opdateret, og vi forsøger at gøre Psykiatrien og viden om den så åben og tilgængelig som muligt.

Kontakt

Adresse

Psykiatrien Region Sjælland

Psykiatriledelsens stab

Bygning 3

Fælledvej 6, 3. sal

4200 Slagelse

Se kort

Find vej - Slagelse

Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 8-15.30
Fredag kl. 8-15

Ring til os

Tlf. 58 53 60 00

Tlf. 58 53 60 00

Skriv til os

Øvrig information

Lukkedage
Fredag efter Kr. Himmelfartsdag
Mellem jul og nytår